ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο Forotaxis εξειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας λογιστικών, φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, με στόχο την αρτιότερη εξυπηρέτησή τους και την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων της εποχής.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα λογισμικά της αγοράς, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της κάθε οντότητας, εταιρείας ή φυσικού προσώπου, και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας καθοδηγήσουν προς την πιο αποδοτική λύση για εσάς ή για την εταιρεία σας.

business-people-colleagues-shaking-hands-meting-planning-strategy-analysis

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Γιατί Διαλέγω Forotaxis

Τεχνογνωσία

Αποτελούμαστε από μία έμπειρη ομάδα λογιστών και φοροτεχνικών με ανελλιπής παρουσία και συνεχείς ανάπτυξη σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο.

Συνέπεια

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την έγκυρη και ποιοτική λογιστική πληροφόρηση.

Αποτελεσματικότητα

Αναπτύσσουμε προσεκτικά το φορολογικό σας πλάνο πλήρως σύμφωνο με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες σας.

Οι δεξιότητές μας

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ

Η αποστολή μας

Να επιτυγχάνουμε υψηλή ποιότητας λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών γεγονός που αποδεικνύεται από το ρυθμό ανάπτυξης των επιχειρήσεων που συνεργάζονται μαζί μας.

Το όραμά μας

Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Forotaxis, είναι να παράσχει στους πελάτες του, ορθολογικές και έγκυρες πληροφορίες προσαρμόζοντας τις γνώσεις μας στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της εποχής.

Οι αξίες μας

Να παρέχουμε ολοκληρωμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την έγκυρη και ποιοτική λογιστική  πληροφόρηση, αναπτύσσοντας προσεκτικά το φορολογικό σας πλάνο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Οι επιτυχημένες Εταιρείες αποτελούνται από επιτυχημένους Ανθρώπους

To Λογιστικό γραφείο Forotaxis εξειδικεύεται στην ενημέρωση και τήρηση Λογιστικών βιβλίων όλων των κατηγοριών καθώς και σε ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα. Στόχος είναι η καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση φορολογικών και ασφαλιστικών υποθέσεων. Απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Επίσης πραγματοποιούμε επαγγελματικές επαφές με τους δημόσιους φορείς (ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ) με αποδοτικούς τρόπους, πάντα προς το δικό σας όφελος.

0
+
Χρόνια Εμπειρίας
0
+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
+
Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις
0
+
Φορολογικές Δηλώσεις